Taxaties en tarieven

Heb je een huis gezien en ben je benieuwd naar de waarde? Ook bij een mogelijke verkoopbeslissing denken wij hierin met je mee. 

Heb jij je droomhuis gevonden en wil je hiervoor een hypotheek aanvragen? Voor de financiering van je nieuwe huis heb je een gevalideerd rapport nodig.

Ben je op zoek naar een taxateur voor een Bijzonder Beheer taxatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij berekenen de waardes kundig en we weten lokaal wat de marktontwikkelingen doen.

Wil je profiteren van de lage rentes en je huidige hypotheek oversluiten. Of wil je de hypotheek verhogen? In beide gevallen kunnen we je helpen aan een gevalideerd rapport.

Bij scheiding is het essentieel dat er een objectieve waarde voor jullie woning wordt bepaald. Bij hoofdelijk ontslag of mogelijke verkoop is het belangrijk dat de waarde betrouwbaar is.

Wil je de verbouwing mee financieren in een bouwdepot? Dat kan. Wij helpen je aan een waarde in de huidige staat- en de geschatte waarde na verbouwing.

TARIEVEN

Het verschil tussen een taxatierapport of een gevalideerd taxatierapport

Wat voor taxatierapport je ook nodig hebt, wij hanteren duidelijke all-in prijzen. Zonder bijkomende kosten, wat op vergelijkingssites vaak van toepassing is. Wij houden van transparantie, één van de drijfveren van Taxatiebureau Objectief.

regulier gevalideerd taxatie
rapport

€675,-

gevalideerd rapport met verbouwing

€725,-

gevalideerd rapport voor woon-
boerderijen

€725,-

gevalideerd rapport met appartements
rechten

€725,-

gevalideerd rapport voor monumentale panden

€725,-

gevalideerd rapport
met erfpacht

€725,-

gevalideerd rapport
nieuwbouw
woning

€775,-

rapport voor recreatie
woningen

€775,-

CONTACT: 058 - 2038398